Suchen & Buchen

Buchen

NS020

Te koop aangeboden, groot chalet met een ruime tuin.

De tuin van dit chalet biedt vele mogelijkheden. Niet alleen beschikt het over een groot overdekt terras met genoeg plaats om heerlijk buiten te kunnen zitten, maar ook de liefhebber van groen kan zijn gang gaan in deze tuin. Met zowel het grasveldje als het daar aan vast gelegen perkje voor bloemen en planten. Verder is er nog een tuinhuisje aanwezig dat kan dienen als extra opslag van uw eigendommen.

Wanneer u dit chalet binnenstapt bevind zich aan de rechterkant de grote slaapkamer. Hier is voldoende ruimte voor een 2 persoons bed en een grote kast voor het opbergen van uw kleding. Loopt u bij binnenkomst rechtdoor dan bevind u zich in de badkamer die van alle gemakken is voorzien. Hierbij kunt u denken aan een wastafel met spiegel en opbergruimte, een douche en een toilet.

Naast deze badkamer bevindt zich de 2e slaapkamer, ook deze biedt met 2 bedden slaapmogelijkheid voor 2 personen. Verder is er nog een kast aanwezig waarin u uw kleiding kunt opbergen. Gaat u bij binnenkomst naar links dan bevind u zich in de keuken. Ook deze is van alle benodigdheden voorzien zoals een koelkast, magnetron en een 4 pits gas kooktoestel. Loopt u een stukje verder het chalet in dan bevind u zich in de ruime woonkamer. Door zijn vele zitplaats en mogelijkheden is dit chalet uitermate geschikt om veel bezoek te ontvangen. Verder is er ook nog CV aanwezig die u zelfs in de wat koudere dagen lekker warm houdt.


Kontaktieren Sie uns

Foto Eindruck