Suchen & Buchen

Buchen

Chalet NS007

Te koop aangeboden, groot chalet met 3 heerlijke terrassen en veel groen.

De buitenruimte van dit chalet biedt vele mogelijkheden. Met een voor-terras, hoofdterras en een af te schermen achterterras heeft u naar wens altijd een plek in de zon of schaduw. 

Het hoofdterras heeft een 7 meter brede terrasoverkapping met dimbare verlichting. In combinatie met 3 verplaatsbare windschermen kunt u daardoor de grootste tijd van het jaar buiten doorbrengen.

Met de heggen, zeer gevarieerde border en vele plantenbakken is dit perceel een lust voor de groen- en bloemliefhebber.

Het tuinhuisje biedt plaats aan een koel-vriescombinatie, een oven en diverse stellingen en werkbank voor de opslag van uw eigendommen.

Wanneer u dit chalet binnenstapt bevind zich aan de rechterkant de badkamer die is voorzien van een wastafel, toiletkastje met spiegels, een douche met thermostaatkraan en een hoog toilet.

Loopt u bij binnenkomst rechtdoor dan bevind u zich in de grote slaapkamer. Hier staat een tweepersoonsbed met aan weerszijde hoge kasten met legplanken.

Naast de grote slaapkamer bevindt zich de 2e slaapkamer. Hier staat een eenpersoonsbed met een extra matras in de onderlade zodat ook deze kamer slaapmogelijkheid biedt aan 2 personen. Op deze kamer is een kamerbrede kast aanwezig met 3 schuifdeuren (hang- en leg).

Gaat u bij binnenkomst naar links dan bevind u zich in de keuken. Deze is voorzien van een nieuwe koelkast, een 4 pits gas kooktoestel, waterkoker en koffiezetapparaat. 

Na de keuken bevind u zich in de gezellige woonkamer. De royale hoekbank biedt genoeg zitplaatsen om veel bezoek te ontvangen. Met het witte meubilair (wandmeubel, salontafel en opklapbare eettafel) is dit chalet zeer compleet, heeft u veel opbergruimte en oogt het ruimtelijk.

Alle ramen van het chalet zijn voorzien van rolhorren en (verduisterende) rolgordijnen en er zijn buiten 2 rolluiken aangebracht. Het chalet wordt verwarmd door middel van een gaskachel.


Kontaktieren Sie uns

Foto Eindruck