Suchen & Buchen

Buchen

A005

Te koop aangeboden, Ruim chalet met een zonnige en grotendeels verharde tuin.

De tuin van dit chalet biedt een gedeeltelijk verhoogd en verhard terras, hier is voldoende ruimte voor een grote tuintafel met veel zitmogelijkheden. Het terras heeft een aangenaam uitzicht op het zwembad en het naastgelegen zonneveldje. Achteraan op het perceel gaat u met een klein trapje naar beneden waar zich het tuinhuisje vindt dat mogelijkheid biedt tot de opslag van uw eigendommen. Zit u soms liever even niet in de zon maar wil u genieten van de schaduw? Ook dat is geen probleem, links van het tuinhuisje bevind zich namelijk nog een klein terrasje waar u in alle rust nog even kunt genieten in de schaduw.

Wanneer u het chalet binnentreedt bevind zich aan de rechterzijde de grote slaapkamer. Hier is ruimte voor een groot 2 persoons bed en voldoende mogelijkheid voor het opbergen van uw kleding doormiddel van 2 ruime kasten. Bij binnenkomst rechtdoor bevind zich de badkamer die van alle gemakken is voorzien. Hierbij kunt u denken aan een douche, toilet, wastafel met spiegel en voldoende kastruimte voor het opbergen van handdoeken en dergelijken. Links van de badkamer is de 2e slaapkamer, deze biedt ook weer de mogelijkheid voor 2 slaapplaatsen en een kleine kast voor het opbergen van kleding.

Bij binnenkomst vindt u direct aan de linkerzijde het keukentje, ook deze is van alle denkbare gemakken voorzien zoals een koelkast, gasfornuis, magnetron en voldoende kastruimte voor al uw levensmiddelen. Loopt u verder dan komt u in de grote en open woonkamer. In deze ruimte vindt u een grote en comfortabele hoekbank waar u veel bezoek kunt ontvangen. Natuurlijk is de kamer geheel naar eigen wens in te delen en is voorzien van een kacheltje dat u ook in de wat koudere dagen warm kan houden.


Kontaktieren Sie uns

Foto Eindruck